Rovirmed foglalkozás-egészségügyi Kft.
FŐOLDAL Rendelők Munkatársak Tanácsok Árak Ajánlatkérés Elérhetőség Rendelési idő

 

 

 

...HA MEGBÍZHATÓ,

SZEMÉLYES SZOLGÁLTATÓT

                                  KERES!  

SZOLGÁLTATÁSAINK
Munkatársak

Rovirmed Kft.

dr. Török Virág

háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos

info@rovirmed.hu

Széles látókörrel és sokirányú képesítéssel rendelkező szakorvos. A foglalkozás-egészségügyi és a háziorvosi ellátás mellett  az egyetemi oktatással is foglalkozik. Nagy tapasztalata van az eltérő felépítésű munkahelyek és iparágak sajátosságokból adódó egyedi üzemmenetek diktálta igények felmérésében, és az ott jelentkező foglalkozás-egészségügyi valamint kockázati kérdések megoldásában.

Rovirmed Kft.

dr. Lakó-Futó Zoltán

háziorvos

info@rovirmed.hu

Nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakember, aki a különböző cégméretből és munkaprofilból adódó elvárások egyéni igény szerinti szervezését és ellátását hangolja össze. Korábban egyetemi oktatóként dolgozott, PhD fokozattal rendelkezik. Az üzemorvosi ellátás mellett alapellátási és geriátriai tevékenységeket is végez.

Rovirmed Kft.

Partnerünk: dr. Szabadíts Péter

foglalkozás-egészségügyi szakorvos, háziorvos

szabadits@unimed.hu

A foglalkozás-egészségügy orvosi és jogi kérdései és napi feladatai mellett az általános betegellátás és betegút szervezés sajátos kérdéseivel foglalkozik. Mindennapi betegellátási munkája mellett tudományos kutatásokban és az egyetemi oktatásban is aktívan részt vesz.

Rovirmed Kft.

Kiszely Andrea

fogalkozás-egészségügyi szakasszisztens

Főiskolai képesítéssel és szakirányú végzetséggel rendelkező asszisztens, aki az egészségügyi ellátás speciális kérdéseinek széles spektrumát ismeri. Korábbi tapasztalatait védőnőként, kórházi asszisztensként, majd a területi ellátásban asszisztensként szerezte. A szakirányú képesítésének megszerzése óta, mint foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens is dolgozik.  Gyors probléma felismerése és jó szervezőkészsége társul a nagy szakmai tapasztalatával és ezáltal a speciális igények megválaszolása és a bonyolult feladatok megoldása a rutin feladatai közé tartozik